Klacht: geen levering

op 28 april 2017 over NonStopPlayer in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

bestelling geplaatst na 3weken te horen gekregen dat het niet voorradig was mijn geld teruggevraagd dus bestelling afgezegd nooit meer iets gekregen waarom wordt hun ip adres niet opgespoord en hun opgepakt voor fraude en oplichting als ik honger heb en een brood steel beland ik in de gevangenis

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld terug heb of hun vast zitten opgepakt zijn dat is rechtvaardig voor deze dieven turkse dieven

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NonStopPlayer

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NonStopPlayer nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door psigopaat