Klacht: Geen klacht maar een compliment

op 27 mei 2016 over vip company teuge in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag heb ik samen met mij moeder eyeliner boven en onder laten zetten. Wat een super leuke middag hebben wij gehad en wat hebben Joyce en Chantal het goed gedaan. Wij zijn heeeeel blij en tevreden naar huis gegaan. Gaan binnenkort met veel plezier terug voor de nabehandeling.

Gewenste Oplossing:

Ben al super tevreden!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over vip company teuge

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over vip company teuge nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Annoniem77