Klacht: Geen jumbo paket

op 03 oktober 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb net zoals een eerdere klacht ook het zelfde probleem dat ik een jumbo paket zag in me app en wilde die ook liever op de ps4 openen en hij is nu nergens te vinden. Ik speel fut al minstens 5 jaar en nog nooit dit probleem gehad erg jammer šŸ™ hoop toch nog wat te kunnen krijgen want als je EA wilt bellen word er steeds gezegd een uur wacht tijd. Hoop dat er wat aan gedaan word wat er zijn nog 19 weken te gaan

Gewenste Oplossing:

Als ik netjes te horen krijg waarom dit zo is en graag me pakketje die ik hoor te krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rboy