Klacht: Geen jas, geen geld terug.. en geen reactie meer!

op 10 maart 2020 over My Fashion Treasure in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In augustus een jas besteld en betaald.
Na een maand nog geen jas, maar wel de belofte om te leveren… nog 1 maand te wachten wegens drukte. Weer 1,5 maand later.. nog geen jas.. weer een mail… vragen om nog meer tijd of mijn geld terug, omdat ik die jas super mooi vond besloot ik nog even af te wachten want einde van de maand kwam er nog een levering.. niet dus we zitten inmiddels in januari en die winterjas was niet meer nodig dus na veel excuses beloven ze uiterlijk 3 februari mijn geld terug te storten… ook niet het geval… het gaat niet goed met het bedrijf maar je mag wat anders uitzoeken… ik zo loyaal om dan maar een blouse uit te zoeken en nu is het maart en heb nog niks.. reageren niet meer…
Ben zo verschrikkelijk boos.. dit moet stoppen!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar My Fashion Treasure over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Sjanine