Klacht: Geen it takes 2

op 07 mei 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit lekker op de bank in het joggingpak te wachten op It takes 2 met mijn kindjes, verschijnt er een oude aflevering van ontvoerd! Mijn kindjes moeten morgen weer naar school en mogen altijd een klein stukje van Familie kruys zien maar omdat jullie dit nu anders programeren kan dit niet. Bovendien vervliegt de prik uit de bekers fanta en worden de chipjes vies en klam. Hou je potverdikkie gewoon aan de programering! Ik heb mijn hele dag er omheen gepland. Ik baal hier ontzettend van en mijn kindjes zitten morgen met wallen tot op hun knieën in de klas. DOE ER IETS AAN!

Tata!

Gewenste Oplossing:

Wanneer It takes 2 en familie Kruys normaal wordt uitgezonden en ik een nieuwe fles fanta krijg!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kleppendebep