Klacht: Geen hulp gekregen

op 12 maart 2020 over Politie in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heervrouw
ik kwam twee keer bij de politie langs om over mijn probleem te vertellen dat mijn buurvrouw slechte stof in de water leiding van mijn woning kan zetten en naar mijn badkamer ook slechte geur kan laten lakken door de wastafel, De huisbedrijf hebben ook geen help gegeven. ook bij de tandarts is er slechte tandvulling in mijn kies gezetten waardoor krijg ik onnatuurale invloeden en wordt geluisterd naar mijn gedachten en ook dat ik bedroegen in mijn huis werd tijdens een activiteit van de school. na het telleurstellen van het mediesche diensten die mij willen niet ontvangen en de politie die bewijzen vragen en dat bewijzen kunnen alleen maar door de politie uitgehaald worden schrijf il dat klacht

Gewenste Oplossing:

Ik word tevreden als de politie helpen mij met het bewijzen halen uit:
1- mijn kies
2-leidingen van de kraan water
3-gootsteen van de wastafel
4-weten wie heeft mij bedroegen in mijn huis

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Politie

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Politie nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leeuwarden2020