Klacht: geen gratis testpakket

op 30 september 2016 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wilde graag meedoen via facebook voor een gratis pakket van ariel en ik ben bezig met het invullen er zijn nog drie pakketen beschikbaar dus ik me naam in vullen enz. kom ik op een geven moment op een pagina terecht en daar moet ik perse een proefpakket nemen te waarde van 7.95 nergens op die pagina is te vinden dat je dat niet wil dus het is niet gratis want ik moet een andere bedrijf 7.95 betalen dan kan ik net zo goed naar de winkel jammer hoor want ik kon het echt gebruiken want ik leef van 40 euro in de week

vriendelijke groeten cathy

Gewenste Oplossing:

als ik toch die gratis pakket zal kunnen krijgen zonder dat ik wat dan ook moet betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lecasa