Klacht: Geen gids

op 29 september 2017 over Omroep Max in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na vele keren dat het Fout is gegaan en weer een tijdje goed Hebben we weer geen gids gehad.Wij dachten dat het opgelost was, maar waar het aan ligt weet ik echt niet . Of niet verstuurd of de post heeft het gewoon verkeerd gedaan. Hou kunnen we dit op een goede manier oplossen.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik mijn wekelijkse gids krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Omroep Max

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Omroep Max nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PE Does