Klacht: Geen geleverde artikelen

op 10 juli 2017 over Diva By Baby in de categorie Babykleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit bedrijf heeft mij meer als 200 euro gekost komt de afspraken niet naar. Heb 9 mei een bestelling gedaan en het is niet geleverd elke keer smoesjes over de pakketten zijn zoek geraakt en dan zijn ze weer gestolen terwijl als ik een pakketje elders besteld deze gewoon aankomt. Ze houden mensen aan een lijntje en je kan er na fluiten . Ze zeggen geld kan niet terug omdat het gepersionaliseerde spullen zijn. En die zouden dan zoekgeraakt zijn en ook gestolen. Ik wil gewoon mijn geld terug en dat ze die zaak opdoeken. Ze verwijderen negatieve berichtten op facebook ze negeren berichtten ik heb heel veel berichtten chat verslagen dat ze weer met excuzen en smoesjes aankomen tot op de dag van vandaag kan ik fluiten na mijn geld.

Gewenste Oplossing:

Tevreden als ze mijn geld terug gestort hebben !!! En andere mensen niet voor de gek houden

Alle klachten die gemeld zijn door Karina@wijkeroogstraat.nl