Klacht: Geen geld terug na annulering kaartjes Guus meeuwis

op 11 juli 2012 over Ticketloket.com in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin dit jaar 3 kaartjes besteld voor Guus meeuwis een week voor het concert een email gekregen dat de door mij bestelde kaarten niet geleverd waren. Ik kon kiezen voor andere kaarten of mijn volledige factuurbedrag teruggestort krijgen binnen 30 dagen!!! Die zijn nu verstreken en nog steeds geen geld!!!! En er word niet gereageerd op mijn mails naar hun toe!!!!

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug op mijn rekening zoals het hoort!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Ticketloket.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ticketloket.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ticketloket.com

Heeft op 08 september 2012 om 18:02 geantwoord

Geboden Oplossing:

Inmiddels is per mail contact opgenomen met de klant en is de klacht opgelost.

Alle klachten die gemeld zijn door pronkmaster