Klacht: Geen geld terug gekregen na niet ontvangen kaarten Guus Meeuwis

op 11 juli 2012 over Ticketloket.com in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De door mij bestelde en al in december 2011 betaalde kaarten (7 stuks) voor Guus Meeuwis zijn èn niet geleverd èn het bedrag is tot op heden nog niet teruggestort. Op 4 juni kreeg ik een standaardmailtje dat het volledige factuurbedrag zou worden teruggestort. Vele standaardmailtjes verder is de hoop op een normale afronding bij mij vervlogen en ben ik een civiele procedure gestart om mijn geld terug te vorderen.

Gewenste Oplossing:

Zo spoedig mogelijk het volledige bedrag + de wettelijke rente terug storten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Ticketloket.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ticketloket.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ticketloket.com

Heeft op 08 september 2012 om 18:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Inmiddels is per mail contact opgenomen met de klant en is de klacht opgelost.

Reactie van de melder van de klacht rbrinkers@hotmail.com

6 jaren geleden - Opvallend dat er opgelost bij mijn klacht staat, terwijl er van een oplossing in de verste verte geen sprake is. De oplossing die ik zelf inmiddels heb ingezet ligt in een civiele procedure om mijn geld terug te krijgen.

Alle klachten die gemeld zijn door rbrinkers@hotmail.com