Klacht: Geen geld terug

Anoniem64 op 04 juli 2017 over Spartoo in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al meerdere keren conact gezocht met Spartoo omdat ik mijn geld en ingewisselde waardebon terug wilde omdat de slippers die ik had gekocht te klein waren. Bestelling 26/06/2017 retour gestuurd en volgens mijn track and trace code is hij de volgende dag aangekomen. Op de site staat dat ze nog steeds in afwachting zijn van het retourpakketje. Ik heb al meerdere keren gebeld waarneer ik mijn geld kan verwachten, maar elke keer nemen ze niet op en ook via facebook reageren ze niet.

Gewenste Oplossing:

Ik wil het geld voor 7 juli op mijn rekening hebben staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Spartoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Spartoo nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Spartoo in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door