Klacht: Geen geld retour na retour sturen artikel

op 12 oktober 2017 over 24DealStore in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een fitwatch gekicht maar kreeg hem niet gekoppeld, kreeg een nieuwe toegestuurd maar ook die deed het niet. Na overleg retour gestuurt en zou mijn geld terugkrijgen maar nu bijna 4maanden later na vele mailtjes en beloftes nog steeds geen geld terug. Gaat om €39,95. Ik stuur nu om de paar dagen ern mail en krijg antwoord; doorgegeven aan financiele afdeling. Blijkbaar is het heel moeilijk om het over te maken

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn geld terug heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 24DealStore

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 24DealStore nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bella271