Klacht: Geen geld ontvangen op mij paypal

op 13 mei 2020 over ParticulierGarant in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heermevrouw, op 10-05-2020 heb ik 65 euro verzonden naar ppro financial ltd naar mij paypal rekening, vanaf mij privé rekening, maar tot nu toe is mij geld nog steeds niet op mij paypal rekening kunt u het geld terug storten op mij prive rekening a.u.b?ik had 65 euro overgemaakt:. valutadatum 10-5-2020.

ik hoop u voldoenden te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, j.f.Andre

Gewenste Oplossing:

Wanneer mij 65 euro geld terug is op mij rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ParticulierGarant

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ParticulierGarant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J.Andre