Klacht: Geen gehoor aan herhaaldelijke reparatie verzoeken

op 14 februari 2018 over Vestia in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tot vijf keer toe een reparatieverzoek ingediend bij Vestia om mijn brievenbus te repareren. Post raakt zoek! Elke keer komt er een monteur kijken en vertrekt met de mededeling geen deurtje te hebben en later terug komt. Vandaag weer hetzelfde riedeltje. Nu ben ik er klaar mee en eis dat het nu eens een keer geregeld gaat worden!!!!!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Brievenbus repareren, ik ben het zat

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vestia

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vestia nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Vestia in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Mayssa Mayssa