Klacht: Geen gebruik van korting kunnen maken

op 22 december 2017 over Ouders van Nu in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enige tijd geleden telefonisch lid geworden van ouder van nu. Ik heb al meerdere afschrijvingen van rekening zien gaan vanaf 7,50- 24,99. Blijkbaar voor abbonnement?! En als ik wat koop, wordt de korting niet verrekend. Zeer vervelend, hoe kan dit?? Ik gooi alleen maar gratis geld weg aan dit bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Wanneer er niet steeds verschillende bedragen eincasserd worden en de korting daadwerkelijk verrekend word als je wat koopt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ouders van Nu

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ouders van Nu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Raida