Klacht: Geen gas en water

op 23 februari 2018 over Aannemers in de categorie Klusbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al sinds juni 2017 bezig om een gas en water aansluiting te krijgen. Die zou in sept. 2017 aangelegd worden. Tot op heden is dat niet gebeurd. Als reden : de aannemer had geen verkeersplan aangevraagd, de aannemer had geen gegevens en foto’s van aansluitingen.nl ontvangen ,vorst, 3 maal is er iemand van Stedin en de aannemer langs geweest en alles goed bevonden.
Nu staat 5 maart 2018 als datum. Maar dan vriest het weer. En is het verkeersplan waarschijnlijk verlopen. Hoe kan dit in Nederland? Waar kan ik gas en water halen ? En dan nog niet eens te spreken over de prijs die je moet betalen.

Gewenste Oplossing:

Als ik aangesloten ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aannemers

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aannemers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Guido Pallada