Klacht: Geen folders meer

op 25 september 2016 over Interlanden in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 3 weken ontvangen wij geen folders meer op de Prinses Beatrixstraat 18 te Vledder. De buren schijnen ze wel te ontvangen. Wij hebben een goed bereikbare voordeur met brievenbus zonder stickers oid dus ik zou toch graag de folders weer ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Als ik wekelijks weer de folders ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Interlanden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Interlanden nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door TessSophia