Klacht: Geen eerlijke wedstrijden

op 10 juli 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het kan niet dat van de ene wedstrijd op de andere mijn mannekes op fifa van zich goed vrijlopen en de pasrichting afschermen hoge druk zetten naar stil blijven staan en juist altijd te laat om de bal te onderscheppen of een overdreven ligte fout in het strafschopgebied zonder dat ik op mijn controler heb gedrukt ik vind dat fifa het spel controleert en dat het van account tot account ligt wie wint of verliest

Gewenste Oplossing:

Als fifa het spel een beetje wil controleren doe dat dan aan de hand van vorm van de dag bij de spelers zodat een gamer nog maatregelen kan nemen voor zijn ploeg en laat voor de rest de gamers uitmaken wie wint of verliest

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Speedy87