Klacht: Geen Contact te krijgen!!!!!!!!!!!!!

op 02 oktober 2016 over Stadsbank Oost Nederland in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben Erik Broshuis, al met 15 jaar LTS diploma op zak, doorgeleerd bij TST Enschede tot Gezel, uitvoerder op m’n 21 jaar, altijd goed verdiend, en ben in de problemen gekomen door een vrouw die zelfs 2 keer vreemd ging, en daarom begeleid ben gaan wonen voor mijn eigen veiligheid, in verband met drank. Ik heb sinds kort een nieuwe woning en een nieuwe baan, met een erg goede begeleidster van ZAZ Enschede, die vaker contact op wil nemen met de Stadsbank over het bijschaven van mijn situatie. Maar als ze de betreffende persoon belt, of E-mailt, schijnt die persoon nooit aanwezig te zijn en reageert helemaal niet op email! Dit is toch absoluut niet normaal !!!!!

Gewenste Oplossing:

Als iemand belt of e-mailt, verwacht je toch sowieso een reactie!
Of zijn er geen beschaafde Mensen meer?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Stadsbank Oost Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Stadsbank Oost Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Uitvoerder44