Klacht: Geen cashback van Huawei

op 29 januari 2014 over Huawei in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 4 september 2013 heb ik bij Bol.com de Huawei Ascend Y300 smartphone gekocht. Hierbij gold een actie van Huawei dat je 20 euro terug kon krijgen, de zogenaamde cashback actie. Na het opsturen van de benodigde documentatie zou het geld binnen 10(!) weken gestort worden. 10 weken later helaas niets vernomen, dus contact opgenomen met Huawei. Zij gaven aan de documentatie niet ontvangen te hebben. Om mij ‘tegemoet te komen’ mocht ik een aantal documenten per mail toesturen en zou het alsnog geregeld worden. Op 19 november 2013 heb ik bevestigd gekregen dat de documentatie ontvangen was en dat ik – opnieuw – binnen 10 weken mijn geld gestort zou krijgen. De 10 weken zijn inmiddels voorbij, maar ik heb nog steeds mijn geld niet!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn 20 euro op de rekening gestort hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Huawei

Reactie van de melder van de klacht wendygons

4 jaren geleden - Ik heb inmiddels mijn geld van HUAWEI ontvangen.

Alle klachten die gemeld zijn door wendygons