Klacht: Geen boeking mogelijkheid

op 24 augustus 2017 over Elysium Sauna Welness in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al talloze keren geprobeerd om te reserveren met een e-ticket van ,,Dagje welness” bij Elysium, Helaas telkens de berichtgeving dat er geen mogelijkheden zijn terwijl dit ticket tot eind december geldig is.Bij boeking wordt al de mogelijkheid aangegeven tot geldigheidsduur AUGUSTUS 20018?Dit klopt toch van geen kant!!!Ik vindt dat ik op tijd wil en moet kunnen reserveren binnen een maand.Slechte zaak van deze alom geprezen sauna waar ik al een paar keer een fijne dag heb gehad.

Gewenste Oplossing:

Graaag zou ik willen dat dit bedrijf de reserveringen aanpast door geen verschil te maken met kadobonnen of gewonnen vouchers aanpast zodat een ieder een fijne dag kan beleven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elysium Sauna Welness

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Elysium Sauna Welness nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cm adema