Klacht: geen boek

InaBos op 02 september 2021 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb op 15 juli een proefabonnement afgesloten een paar weken gratis krant, plus een gratis boek, krant bezorging ging perfect, maar het boek nooit ontvangen, verschillende mails gestuurd, maar ze houden je aan het lijntje, dat komt het boek volgende week, dan zit hij in het verzendproces, dan komt hij eind van de maand, en nu zou hij eind september komen……ik vind dit niet kunnen, je sluit iets af, je betaald hiervoor, maar krijgt niet wat ze beloven, ik noem dit oplichting

Gewenste Oplossing:

mijn gratis boek

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door InaBos