Klacht: Geen bezorging Soester Courant

op 26 juni 2017 over BDU in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een abonnement op de Soester Courant en heb afgelopen woensdag 21.6 geen krant ontvangen.. Donderdag gebeld . Na 5 keer mijn postcode ingesproken te hebben kreeg ik uiteindelijk iemand aan de telefoon die mij beloofde dat de krant nabezorgd zou worden. Helaas niet dus vrijdag weer gebeld en na eindeloos wachten weer iemand aan de lijn gekregen. Ze vond het heel vervelend en dit keer zou de krant echt nabezorgd worden. U raadt het al, geen krant. Op zaterdag hetzelfde verhaal en nu is het maandag en ik heb hem nog steeds niet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn klacht serieus genomen wordt en ik mijn krant gewoon op woensdag in mijn bus krijg. Ik woon 5 hoog en moet steeds naar beneden om te kijken of hij in de bus ligt

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BDU

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BDU nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bosmuts