Klacht: geen beveiligde of niet uit kunnen zetten van Bluetooth sound bar sh6

op 18 december 2017 over LG in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

sinds een half jaar ben ik in het bezit van een sound bar LG SH6 die naar tevredenheid werkt en aangesloten is op de tv via Optische kabel. Nu hebben mijn buurjongens ontdekt dat ze onze soundbar kunnen “overnemen” via Bluetooth . Blijkt dat de Bluetooth automatiche aanstaat en voorrang heeft. Dus zitten wij lekker tv te kijken , krijgen wij in een keer muziek van hun te horen.
Na contact met de klantenservice vanmorgen blijkt dat deze mogelijkheid niet uit kan of beveiligd kan worden. Ze hadden geen oplossing hiervoor. Het apparaat was zo ontworpen en had ik me maar beter moeten voorlichten.
Heb je dus een een mooie soundbar gekocht van meer dan 300 euro, kun je er niets mee

Gewenste Oplossing:

mogelijkheid om de Bluetooth uit te schakelen en beveiligen zodat we deze zorgeloos kunnen gebruiken

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LG

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door harm R