Klacht: Geen bestelling ontvangen

op 30 april 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb ren bestelling gedaan. Volgende dag verstuurd mailen ze mij. Nu een week later nog steeds niks ontvangen. Schrijf op feecbook waarom. Wordt ik geblokkeerd.Bel ik3kwartier san de lijn wachten. Nemen ze niet op.Bijna 50 Euro kwijt. Wil mijn geld terug graag

Gewenste Oplossing:

Wil mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Serap Boyukdipi