Klacht: Geen bestelling maar wel rekening ontvangen via afterpay

op 16 mei 2020 over Stayhealthy Products in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg een betalingsherinnering van een product van stayhealty products welke ik niet heb afgenomen. 

Ik had een enquête ingevuld en kon gratis proefmonster dagcrème testen. Nu krijg ik een rekening van 59.95 voor die dagcrème. Ik wil deze dagcrème niet afnemen en wil het retour doen. Ik voel mij opgelicht. 

Een zoekslag op internet leert mij dat veel meer mensen op deze wijze zijn opgelicht. Ik verbaas mij zeer dat een bedrijf als afterpay zich inlaat met een bedrijf dat dergelijke oplichtende praktijken verricht.

Gewenste Oplossing:

Als de factuur aan mij gericht te niet wordt gedaan en het product kan retour. Ik hoef geen proefmonster van dergelijke praktijken

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Stayhealthy Products

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Stayhealthy Products nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Clairevalerie