Klacht: geen bestelling gekregen, wel betaald

op 21 juni 2018 over Athleteshop.nl in de categorie Internetshops - Sport

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

9 juni bestelling geplaatst en betaald. zou 13 juni geleverd worden. Mail gekregen dat 14 juni geleverd werd. Niet geleverd. Na mail van mijn kant antwoord dat de 15de geleverd werd. Weer niet geleverd. Ik een boze mail gestuurd met vermelding dat ik aangifte ga doen van oplichting. Daarop bericgt dat de 20ste geleverd zou worden. Niet geleverd. Ik heb mail gestuurd dat er geen bestelling is gekomen en dat ik mijn geld terug wil. Geen reactie.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bestelling krijg of mijn geld terug wordt gestort (zsm want mijn betaling werd door hun ook meteen ontvangen) en een genoegdoening voor het feit dat de bestelling een verjaardagscadeau voor mijn kleindochter was, ze heeft nu dus niks gekregen omdat ze nog steeds de hoop had gevestigd op deze stoel (ik ook trouwens).

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Athleteshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Athleteshop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door oma lilian