Klacht: Geen behoefte aan een mening

op 16 september 2016 over NOS in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik weet niet meer wat ik moet doen om ervoor te zorgen dat bij het NOS journaal tijdens het weer item feiten aan de orde komen en geen mening over wel of geen mooi weer. Tijdens de hoge temperaturen van afgelopen tijd waren de woorden ‘het wordt weer lekker warm’ of heerlijke dagen. Veel mensen houden niet van hoge temperaturen. Ik verwacht van de NOS feitelijke informatie en geen mening.

Gewenste Oplossing:

Feitelijke informatie en geen mening

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NOS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NOS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 12blavhffhhb