Klacht: Geen antwoord op mijn aangetekende brieven

op 18 december 2017 over American Express in de categorie Creditcards

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vanaf oktober 2017 bezig met het schrijven van brieven waarin ik meedeel dat ik de Amex opzeg. Doordat de brieven aangetekend verstuurd zijn en ik dus een bewijs heb dat de brieven bij Amex zijn aangekomen. Tot op heden heb ik geen antwoord ontvangen van Amex, wat ik tamelijk onbeschoft vind.
Ik vertrouw erop dat Amex nu wel een antwoord stuurt, dit is immers al mijn derde verzoek.
Met vriendelijke groet,
G Kleyweght

Gewenste Oplossing:

Als ik een bevestigend antwoord op mijn verzoek krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over American Express

Reactie van de melder van de klacht Leo Kleyweght

1 jaar geleden - Geachte heer, mevrouw, Alvorens verder te gaan met klacht.nl verneem ik graag van u of er kosten verbonden zijn aan uw dienstverlening? Bij het versturen van mijn klacht was ik n.l. in de veronderstelling dat mijn klacht direkt naar Amex zou gaan. Met vriendelijke groet, Leo Kleyweght

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over American Express nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leo Kleyweght