Klacht: geen afgifte bewijs verstrekt

op 10 oktober 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hedenmiddag heb ik een pakket aangeboden bij een Kiala punt. Echter men gaf mij geen afgiftebewijs. Dat was niet nodig en men eed dit al heel lang niet meer. Het pakje werd gescand en dat was het. Op mijn vraag waar mijn bewijs was, kreeg ik geen antwoord. Men had het aangenomen en gescand en klaar. Ik vind dit erg vreemd, want wat als mijn pakje zoek raakt. Waar haal ik dan verhaal. Kiala is niet telefonisch te breiken noch via de mail.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer mijn pakket veilig aankomt bij de geadresseerde.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HettyHulsman