Klacht: Geen aanbiedingen op voorraad als de folder al maandag ingaan

op 03 augustus 2016 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de coop in Uithoorn dorp is bijna geen aanbieding meer aanwezig op dinsdag adverteren met peulen en jenever en snackgroenten waar ik op afkomt niet aanwezig dit gebeurt mij heel vaak adverteert dan niet meer lijkt wel of jullie artikelen noemen in de folder die er gewoon niet zijn ik vindt dit niet kunnen wat ik nu beschrijf gebeurt regelmatig

Gewenste Oplossing:

Zorg dat je genoeg op voorraad heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerard1951