Klacht: geel haar

op 11 september 2016 over Schwarzkopf in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de lighteners haarkleuring 9 levels blonder gekocht. Er staat op dat je geen gele gloed krijgt en mijn haar is na 50 minuten inwerken en netjes uitspoelen en naspoelen met de ontgeler toch kanariepietjes geel geworden.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld terug en hulp van een kapper

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Schwarzkopf over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Schwarzkopf in behandeling genomen

Bericht van Schwarzkopf

1 maand geleden - Geachte mevrouw Kruithof, Allereerst onze excuses voor de negative ervaring met onze haarkleuring. Wij hebben uw klacht in behandeling genomen en mail gestuurd. Met vriendelijke groet, T.S Henkel Beauty Care

Alle klachten die gemeld zijn door noorkruithof