Klacht: Gedrag Davina Michelle en André Hazes

Astrid van de Velde op 05 juli 2020 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Reactie van bovengenoemde personen bij het programma ,We want more.
Het commentaar van deze 2 juryleden over die meneer die dat tehuis heeft opgericht l aat zien dat het 2 zeer onervaren en over het paard getilde juryleden zijn. Deze meneer kon wel degelijk zingen, daarom hebben de andere juryleden, met veel meer ervaring en kennis WEL voor hem gestemd.
Ik heb me zo geërgerd aan dit commentaar dat ik me heb voorgenomen niet meer te kijken. En dit geldt met name voor Davina Michel. Je hebt wel je ware aard l aten zien meid, niemand zo goed als jij…..pfffffffff…..

Gewenste Oplossing:

Verder altijd wel tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Astrid van de Velde