Klacht: Gebruikte camera (demonstratie model) als nieuw verkocht.

op 20 januari 2014 over Foto Klein in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op donderdag 16 januari een Lumix DMC-FZ200 gekocht. In de winkel ontbrak de verzegeling van de door. De verkoper verzekerde mij dat dit een nieuwe camera was. Thuis gekomen en de camera in de daarop volgende tijd wat uitgeprobeerd. Zondag de camera op de computer aangesloten en toen stonder er op het interne geheugen foto’s die niet door mij zijn genomen. Maandag teruggegaan om mijn geld terug te eisen, maar dat doen ze niet ze zouden voor mij een ander camera bestellen. Toen ik ze vertelde dat ik een negatieve review zou schrijven gaven ze mij 14 euro voor het ongemak.

Gewenste Oplossing:

Ik heb geen vertrouwen meer in Foto Klein en ik wil gewoon mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Foto Klein

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Foto Klein nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Etterbakkie