Klacht: Geblokkeerd op transferlijst

op 19 februari 2018 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben zojuist geblokkeerd op de transferlijst omdat ik slim handelde in een speler, ik kocht steeds dezelfde keeper en verkocht deze voor de futbin app waarde! Dus niet overdreven hoog of iets dergelijks! Nu wil ik verder gaan met een SSU, en kan ik geen speler meer kopen omdat ik geblokkeerd ben? BELACHELIJK EA! Jullie zijn de laatste jaren echt extreem uit op echt geld van fifa punten! Handelen op de transfermarkt kan niet eens meer, nou EA! Leg me maar eens uit hoe je dan ooit aan 2.000.000 coins komt om Ronaldo te kopen? Ik handel gewoon netjes op de transfermarkt en wordt geblokkeerd? Diep triest! Als dit zo doorgaat ; BOYCOTTEN!

Gewenste Oplossing:

NIET BLOKKEREN ALS IEMAND !!EERLIJK!! HANDELT OP DE TRANSFERMARKT!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Niekyboyy