Klacht: Gebannen en volledig account gedelete zonder te weten waarom

Patricia0477 op 04 december 2021 over Roblox in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter van net 10 jaar speelt al langer dan een jaar ‘adopt me’ in roblox. Ze heeft daar twee accounts (één daarvan was van mij) en als ze gebannen is speelt ze drie dagen met het andere account. Nu is haar grootste account na een ’trusttrade’ volledig gedelete. Ze is al haar kostbare en moeizaam verworven pets kwijt en haar account is volledig verwijderd. Ze wil haar account en haar pets terug!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ze haar account inclusief al haar pets terug heeft en verder kan spelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Roblox

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Roblox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Patricia0477