Klacht: Fut FIFA 16 tournooi

op 18 mei 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zat in de halve finale van het toernooi van de Bundesliga tots cup maar ik stond 1-0voor in de 66ste min en toen viel ea opeens weg waardoor ik weer opnieuw kan beginnen met het toernooi terwijl ik hem anders bijna had kunnen winnen

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik weer kan worden teruggezet in de halve finale van het Bundesliga tots toernooi en als dat niet kan dan een zeldzaam goud pakket wat ik kon winnen als ik het toernooi win want ik had hem al 1x eerder gewonnen en toen kreeg ik tots sane

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door adonicky070