Klacht: Fut draft

op 06 juli 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb een iets van 40 keer fut draft aangemaakt want ik had een goeie speler gepackt dus ik verkocht die voor 500 k ik ga iets van 40 keer fut draft spelen en elke keer komt er te staan als ik gewonen of verloren heb de ea service doen het niet maar ik zit tegelijk met een vriend te Skypen en bij hem doet het wel en 40 keer dat ea service het niet doen dat is wel belachelijk
Mvg Thariano

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als fut draft en ea het normaal weer doet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gangstaboy050