Klacht: Fut doet het niet

op 02 juli 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan op FIFA 17 alle online functies gebruiken ( seizoenen, profclub en dergelijke) alleen als ik fut wil spelen krijg ik altijd de melding dat er een fout is opgetreden met het verbinding maken met de FIFA 17 ultimate team, waarna ik vervolgens wordt teruggestuurd naar het begin menu. Ook staat er altijd rechtsbovenin dat er geen verbinding is met de ea servers.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik eindelijk weer fut kan spelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Jorrit1904

1 jaar geleden - 3 maanden verder en nog geen reactie.

Alle klachten die gemeld zijn door Jorrit1904