Klacht: Fut champions weekend leaque

op 29 december 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste meneer/mevrouw,

Ik probeerde me voor fifa 18 te plaatsen voor weekend Leaque. Dit deed ik gisteravond. Ik stond met 4-2 voor in de 85e minuut. Spelletje bijna klaar dus. Dit was de vierde ronde, eindelijk een keer geplaatst…. helaas viel alles uit en was de server vebroken. Dit las ik daarna ook op internet.

Toch vind ik het niet terecht dat ik nu geen weekend Leaque kan spelen. Heb hier veel pogingen voor ondernomen. Ik verwacht dan ook een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,
Arno schuit

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik toevoegde wordt aan de weekend Leaque van volgend weekend of wanneer ik pakketjes krijg voor het behalen van rank goud 2, want dat verwacht ik op zijn minst te behalen. Ook dat was een reden om me te plaatsen voor de weekend Leaque.. extra pakketjes.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Atown87