Klacht: Fut champions

op 19 februari 2018 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Je wordt meteen uit de gamersessie gezet als je maar even op de home button drukt en dit heeft me al 2 keer de finale gekost en verwacht dat hier wat mee gedaan wordt ben hier niet zo van te spreken als er een bepaalde tijd opkomt voordat je gekickt wordt uit de sessie lijkt mij dat beter hoop me op de hoogte asjeblieft met vriendelijke groet Nick Schot.

Gewenste Oplossing:

Zie bovenstaand

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nickerd04