Klacht: fut 14 missende speler ibrahimovic

op 02 februari 2014 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is chinees nieuw jaar op fut 14, dus ik dacht laat ik eens een premium jumbo goud pakket openen, ik kreeg ibrahimovic en ik stuurde hem naar mijn club , wat bleek toen ik hem wilde plaatsen in mijn opstelling, dat hij weg was. Ik heb heel mijn fut doorzocht naar iibrahimovic maar hij is er niet meer, ik zou hem graag terug willen hebben , want zo een speler als hij krijg ik nooit meer.

Gewenste Oplossing:

Ik zou hem graag terug willen hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tarik011