Klacht: Foutmelding openen draft en bij het starten van game

op 17 oktober 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke keer als ik fut draft open staat mijn team er niet genoeg spelers heeft. Ik heb dus voor 15k een draf token gekocht, team gemaakt, en toen ik hem wou starten maakt hij foutmelding. Alles wat ik doe word ook niet opgeslagen dus als ik een team maak met mijn gewone spelers geeft hij ook fout melding aan dus kan nu ook geen games meer spelen

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon weer kan spelen, heb ik eindelijk een goed team kan ik er niks mee.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ItzMyDity