Klacht: Foutmelding bij het spelen van online fifa 16

op 06 mei 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik online wil spelen op fifa 16 (xbox one) krijg ik de foutmelding: je beschikt niet over de juiste rechten in je profiel om deze functie te gebruiken. Ik heb bijna een jaar lang zonder problemen kunnen spelen en nu krijg ik die melding. Mijn profiel instellingen staan op volwassen.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer online kan spelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Oib98