Klacht: Foutieve info betreft wachttijd

op 02 juni 2017 over Team Kapsalon in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al jarenlang (ca 15 jaar) klant bij Teamkapsalon Eindhoven, voorheen Stationsplein, nu Vrijstraat.
Vanmorgen om ca 11.30 vroeg ik hoe lang het ongeveer duurde voordat ik aan de beurt was. Het antwoord luidde dat er nog 1 persoon voor mij was en dat ik over ca 15-20 minuten geholpen zou worden. Ik besloot daarom te wachten, maar tot mijn verbazing werd na ca 25-30 een iemand anders geroepen. Een aardig uitziende jongeman en ik ben een dame van 71 jaar!!!. Ik maakte hierover een opmerking en kreeg te horen dat ze zich hadden vergist en dat ik na deze jongeman aan de beurt zou zijn. Ik ben toen boos vertrokken en ben ook niet meer van plan om nog terug te gaan naar Team Kappers!!!

Gewenste Oplossing:

Minimaal excuses en korting op een behandeling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Team Kapsalon over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Team Kapsalon in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Oma Foef