Klacht: Foute verkooppraktijk van ITEK

op 24 november 2016 over ITEK in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb via de folder een hometrainer gekocht bij een Itek winkel.prijs 139 euro.Volgens folder 259 euro.Maar in de winkel was het artikel geprijsd voor 149 euro.Heb toen een foto gemaakt van de winkelprijs,want dit is zeer grote klantmisleiding..Hoe kan dit? Heb telefonisch contact gehad met jullie met de toezegging voor een eerlijk antwoord maar nog niets gehoord.Als ik niets hoor stuur ik alles naar RADAR, Heb al contact met hun gehad..

Gewenste Oplossing:

Oplossing is aan ITEK..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ITEK

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar ITEK over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ITEK nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door ITEK in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door somerens lust