Klacht: Folterende trillingen in de vloer van mijn woning .

op 02 juni 2017 over Stadgenoot in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is nu al 7 weken dag en nacht . En s\’nachts vele malen erger nog eens . AUB STADGENOOT help me hier vanaf en start snel een onderzoek waar dat vandaan komt . En zodra het getril definitief gestopt is zal ik dat hier aangeven en mijn oproep verwijderen . Alleen google heb ik geen controle over en blijft de aanhef daar. Maar de verdere inhoud is verdwenen dan .

Gewenste Oplossing:

Dat het getril definitief stopt !!Het trilt voortdurend mijn lichaam in , zo hard is het s\'nachts . Dat kan nooit goed zijn .

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Stadgenoot over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Marianne van Toorenburg