Klacht: F(L)ut servers niet beschikbaar

op 18 mei 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na enkele maanden wilde ik FUT weer eens kans geven, na enkele minuten had ik er goede moet in, ik kon spelers kopen, wedstrijden spelen. Maar toen ik eenmaal met mijn selectie aan de slag wilde, werd ik wegens een “communicatiefout met de FIFA Ultimate Team- servers. Probeer het nog eens” melding uitgezet. Dit heb ik nu ongeveer 1000 keer geprobeerd en ik krijg telkens dezelfde melding. Tot mijn grote irritatie schrijf ik deze klacht dus.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer dit probleem ASAP word opgelost en ik op zijn minst 2 premium gouden jumbo pakketten mag lostrekken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Boog_NL