Klacht: Flessen lekken

op 29 september 2016 over Coca-Cola in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Flessen leken bij dopen van af de nieuwe dopen zijn en er koolzuur is er af bij ongeopende flessen het is nu al 7 keer dat we dit mee maken ik heb echt cola drinkers ik huis maar vind wel zonde als ik nieuw fles open maak dat ik dat gelijk weg kan gooien om dat koolzuur er af is

Gewenste Oplossing:

Coca kola mag me zeker tegen moet komen met paar paken cola wat ik heb weg gegooid

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Coca-Cola

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Coca-Cola nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Biljana1313